Post by miefwafinenpros on Feb 21, 2022 9:11:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کلیدهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
سلام بر همگی. امیدوارم حالتون خوب باشه. بازیه آنجلا حقیقت داره که هکر داره؟بله حقیقت داره. اکر دقت کنید معلومه که داخل عکس یه چیر سبز یایک مرد میبینید پس به خودتون استرس ندید ممنونم
این بازی وحشتناک است، می خواستم آن را بررسی کنم، و یک اسکرین شات گرفتم و وقتی در چشمان او نگاه کردم، مردی را در چشمانش دیدم. زمانی که بازی را شروع کردم و درست قبل از انجام هر کاری که او خواست انجام دادم، وارد بازی شدم. برای میکروفون تای.همچنین آنجلای دیگر را درست انجام نده، او هم میکروفون را میخواهد و وقتی منتظر است که او را از کالسکه بیرون بیاوری، با صدایی آرام و ترسناک میگوید: "بمیر، بمیر بمیر" لطفاً این را نگیرید. به شما کابوس می دهد😫
بچه ها به خدا دورغه من نصی کردم صورتم را پوشندم اما انجلا هیچی نگفت و من شات گرفتم تویی چشماش هیچی نبود 😑😒
در واقع خیلی ترسناکه، الان باید گوشیم تعمیر بشه.یه بازی ترسناک هست😞😞 نمیدونم قراره بعدش چی بشه همین الان بازی رو پاک کنم😞😞!!!!!!
این بازی سرگرم کننده است اما چیزی در چشمان او وجود دارد و یک مرد در چشمان او وجود دارد و مانند آن بسیار ترسناک است و من 1 سال داشتم این بازی را بازی می کردم و وقتی این بازی را دانلود کردم نظرات آنجلا را دیدم که او چیزی در چشمانش دارد. مردی مثل من در مورد آن فکر کردم، سپس وقتی به بازی ملحق شدم، مردی را در او دیدم، بازی های آنجلا را حذف کردم و شروع به بازی My Talking Tom کردم و همچنین چیزی در چشمان او وجود دارد که چشمانش سبز است و یک چشمش سبز تیره است. چشم دیگر د
کاش نمیتوانستم آن را شروع نکنم، فکر میکنم چیزهای ترسناک برطرف شدهاند، اما اگر نه، بازگشت به 1 ستاره، فکر میکنم چیز کوکی flrtund از بین رفته است، دانلود نکنید بررسی کنید که آیا آنها همه چیزهای ترسناک را برطرف کردهاند، سپس میتوانید بازی کنید همچنین صورتک قرار نیست ترسناک باشد، من بیشتر اوقات خوشحالم
این یک بازی فوق العاده است که در آن آنجلا را همراهی خواهید کرد یا بهتر است بگوییم کجا آنجلا شما را همراهی می کند، بازی واقعاً عالی است اما همچنین آزاردهنده است زیرا برای خرید چیزی برای آنجلا به راحتی سکه و جواهرات دریافت نمی کنید.
لازبطقیهلحلزحیلیرللعیس۵بق
در TikTok خیلی وحشتناک است، حتی یک ویدیو در مورد اینکه اگر بتوانید آن را برطرف کنید بسیار خوب است و فکر میکنم کاری با گوشی شما میکند وجود دارد.
Talking Angela Entertainment qnn
عاشقشم!!! من آنجلا را سالهاست که الان حذف شده است زیرا مادرم می گوید نمی تواند آن را باز کند، بنابراین برای من مهم نیست که مردم چه می گویند آنها می گویند که یک پسر از شما جاسوسی می کند من تقریباً آنها را باور کردم اکنون در واقع یک دروغ است که من به آن نگاه می کنم چشم آنجلا است اما کسی آنجا نیست و از او پرسیدم که آیا من پسرم یا دختر اما او نمی داند. من اضافه شدم تقریبا گریه کردم، دوباره از شما خواستم این را دانلود کنید! <3 من برای دستور زبان و املای خود متاسفم ...
لطفا این یک هشدار است!!! وقتی 5 سال داشتم این برنامه را نصب نکنید، یادم میآید چیزی در چشمان او دیدم و سپس او مکانم را در چت از من پرسید. خوشحالم که آنها از چت استفاده کردند، اما اکنون به نوعی خسته کننده است. به هر حال درست مثل یک ماه پیش، تصمیم گرفتم دوباره این برنامه را برای سرگرمی دریافت کنم، اما بعد از آن شکلی در چشمان او دیدم، بنابراین یک اسکرین شات گرفتم و سپس یک شخص ترسناک را در کنار پنجره یا چیزی دیدم. لطفا دوباره این برنامه را نصب نکنید. ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید.
من این را کمی دوست دارم. خیلی کسل کننده است و شنیدم که مردی در چشمان او بود. من آن را ندیدم زیرا در حالت کودک بودم، و ویدیوهای زیادی از این قبیل دیدم که یک مرد در چشمان او بود، مانند آن وحشتناک است! و همچنین هیچ چیز دیگری برای انجام دادن وجود ندارد، مثل اینکه خیلی خسته کننده است.
همه چیز اوکی است به جز نصب برای تمیز کردن به فضای ذخیره سازی موبایل زیادی نیاز دارد که هر بار امکان پذیر نیست. ممکن است بسیاری از فایل ها، تصاویر، فیلم ها و غیره مهم وجود داشته باشد که نمی توان آنها را حذف کرد.
فکر میکنم ممکن است تعقیب باشد، اما احتمالاً نه، اما میخواهم چیزی را امتحان کنم که بتوانید به او پیامک بپسندید. همچنین میخواهم بدانم که آیا این داستانها در مورد افرادی که دادههای تلفن همراه شما را نگاه میکنند و مردی پشت چشمان شما وجود دارد درست است یا خیر، بنابراین حتی اگر داستانها را باور ندارید، عکسهای خود را حذف کنید و موارد را قبل از استفاده ببندید. قبل از میلاد یک ویدیو از آنجلا در گالری دیدم که نگرفتم. مراقب باش.
این بازی خیلی عالییییییییییییییی هست😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤
شنیده ام که او یک هکر بوده است. و می تواند شما را از طریق تلفن و کامیری روی گوشی خود که با آن عکس می گیرید و فیلم می گیرید، تماشا کند. بازی هر چند وقت یکبار به هم می ریزد و گرافیک بدی دارد، فکر می کردم بازی کمی جذاب برای خواهران کوچک من است، اما آنها همیشه به من نشان می دهند که به سختی می توانند او را ببینند.
من چند چیز دارم که به شما بگویم و این بازی همیشه طول می کشد تا نصب شود من هرگز این بازی را بازی نمی کنم اگر هرگز بارگذاری نشود خوب
بازی جالبی است من آن را دوست دارم، اما می توانید لطفا تنظیمات کودک و بزرگسال را بازیابی کنید، من آن را دوست دارم و بهترین بخش چت کردن با او است.
یک ویژگی چت وجود دارد. پیول فقط چیزهایی می گفت و طوری رفتار می کرد که انگار کسی داخل چشمانش است. من چیزی متوجه نشدم وقتی برنامه را با ویژگی چت داشتم که در آن می توانید نگرانی داشته باشید، متوجه چیز بدی نشدم. هرگز از من هیچ سوال نامناسبی پرسیده نشد. من فکر میکنم مردم همه این موارد را درست کردند تا ویژگی چت حذف شود. غمگین.
به آنها گوش ندهید این بازی در واقع سرگرم کننده و هیجان انگیز است اما هر بار که دکمه ای را فشار می دهم مشکل من را حل کنید و همیشه فرکانس بالا می شنوم چرا این اتفاق می افتد که صدا بسیار آزار دهنده است
این برنامه خطرناک است بچه ها نباید این بازی را بازی کنند من نمی توانم باور کنم دخترم هفته گذشته ربوده شده است و هنوز دختر کوچکم را پیدا نکرده اند اما این برنامه بد صحبت است آنجلا دوربین دارد و چشمانش با یک هکر می تواند شما را پیدا کنند و آنها می توانند فرزند شما را ببرند یا حتی شما را ببرند، اما من با پلیس تماس گرفتم و آنها هرگز فرزندم را پیدا نکردند
Talking Angela મનોરંજન szax
Miraculous Ladybug & Cat Noir Akcijske igre jpwt
این بازی جالب است، اما نمی تواند به حالت بزرگسالان سوئیچ کند. به همین دلیل بود که بازی را در وهله اول دانلود کردم. با تشکر
نمیدونم هکر داره یا نه ولی بازی هم خیلی حوصله سر بره ولی فکر میکنم هکر داره.
اولش فکر کردم هکر داره بعد دیدم نه بابا بعدش هم گوربه که گوناه نداره میکونیش تو گونی
ذماشگ ش هفته صگع لنثعق غحبعقخان فهق با عنوان نگ بمقکفم
حالا می دانم که همه دروغ می گویند و بچه ها اگر میکروفون را خاموش کنید او با ما کاری نمی کند من یک ساعت این را بازی می کنم و هیچ چیز وحشتناکی وجود ندارد. وحشتناک این تنها چیزی است که فعلاً می توانم بگویم! بچه ها لطفا برامون دعا کنید😭
خوب، قبول دارم که قبلاً یک بازی ترسناک بود، من آن را چند سال پیش بازی کردم (خوشحالم که نوار چت را حذف کردند)، در حال چت کردن با انگی بودم، اما او مسائل مربوط به تصادفات رانندگی را مطرح کرد، و بچه ها، این بازی بود هک شد اما Limited متوجه شد. به هر حال، آنجلا چیزهای وحشتناکی گفت، مانند، در را قفل کن و پنهان شو، من برای تو میسازم، 😔 پروردگارا از این برنامه متنفرم.
مرکس هرف نداره شما چی فکر کردید انجلا عالی بود به پرنده ها دونه میداد اگه میخاین فش بدید غلت کردید من ۳ سال این بازی رو داشتم💓💞🧡💛💞💗💓💚💛💚💚❤❤ 💓💞💞🙈💗💞💞💗💖💓
این بازی خیلی خوب بوده و من بازی کردم خیلی بازی خوبیه ولی میگن هکر توی چشمای تام خاطره این که شرکت بازی پول نشون میده و مخاطباش رو از د داده بوده و پول زیادی به دلالا دادن و گفتن که توی چشمای تام هکره. و شمارو هک میکنه و تمام اطلاعات شما رو که شخصی پخش میکنن توی فزای مجازی چطور میشه یک بازی افلاین هک شده باشه😐😐😐😂😂😂😂
این بازی کسل کنندست ولی هکر هم نداره بزارید داستان واقعیشو تعریف کنم:کسی که این بازی رو درست کرده میبینه دیگه هیچیکی بازیشو دوست نداره بخواطر همین به یه دلالایی پول میده که هر کاری میکنن ولی این بازی رو دوباره مردم دوست داشتن باشن و بعد. اون دلالا میگن چیکار کنیم بعد یکیشون میگه بهتره این بازی رو ارتغاع بدیم ولی دلالا قبول نکردم یکی دیگه گفت بیاید به مردم بگیم این بازی هکر و برای واقعی تر شدنش فیلم درست کنیم این کارا رو میکنن و همجا پخش میشه مردم میگن بیاید ببینیم واقعیهوبعدبازیپرسود میشه. 😁✌
من این بازی را خیلی بد به نظر میاورم😁😁😁😁
هکر داره تو چشم چپ تو اینترنت سرچ کردم یه پسری ساعت ۳پا دید که تام و اونجا دارن، با هم حرف میزنن!!!!
خیلی احمقانه است!!! اول، چشمان او ترسناک است، سپس از من سؤالات شخصی پرسید، "کجا زندگی می کنی؟" یا "اسمت چیست؟" یک برنامه عالی برای ترساندن بچه ها. و همچنین خسته کننده است!! تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که روی چیزها ضربه بزنید. سرگرم کننده نیست. این بازی بی خطر نیست. این برنامه حتی یک بازی برای بچه ها نیست. بچه ها نباید این را بازی کنند. بزرگسالان حتی نباید این را بازی کنند. چشم ها ترسناک هستند من چیزی در آنها می بینم. برای مطالعه این مطلب از شما سپاسگزارم. دانلود نکنید!!!
بازی اش بد نیست وهیچ هکر ای هم نیست همه این ها دروغ هستند که ۲ تا بچه گم شدند یا ساعت سه صبح بازی ترسناک می شود همه این ها دروغ هست اگر هم میگویید که تصویر یک نفر در چشم گربه هست یک تصویر خودتان است و این هیچ. هک ای نیست برای جذاب تر شدن بازی است چون گربه ی واقعی چشمش براق است و شما را در آن میفتد، و اینکه این بازی هیچ هکر ای ندارد و نترسید خب خدانگهدار و به شایعات مردم هم گوش ندهید خداحافظ.
سلام من نصب کردم و احساس کردم توی چشماش کسی رو دیدم مثل یه سایس . کار نمیکنه بار اول که نصب کردم وبکنم روشن شد و آنجلا خود را به حرف زدن کرد ولی بار دوم هیچ کاری نکرد و همه چیزش قفل شد . هیچ کاری نمیشد باهاش کرد . خلاصه نصب خطرناکه
من از این بازیها خوشم نمیآید، زیرا زمانی که کارهای زیادی انجام میدهم، نفر دوم گفت: «بهترین چیز در زندگی نقاط وایفای رایگان است و من ترسیدم و آن را در گالری گذاشتم تا به والدینم نشانش دهم و نه. می خواهم به پنجره نگاه کنم چون شب است و دیدم آنجلا چشم مردی بیرون است اما بعدازظهر بود و من ترسیدم و به همین دلیل است که اجازه ندهید بچه های شما این بازی را انجام دهند، آنها را می ترساند لطفاً و یکی آن را گزارش دهید من دیگر نمی خواهم آن را ببینم.
میخوام دانلود کنم ببینم داره هکر یا نه ولی بنظرم چرته اگه فهمیدم میگم
بچه ها باور کن اصلا من الان نصب کردن خیلی مسخره ی اصلا هم حرف نمیزنه من چند بار صداش کردم کلا حرف نزد که بخواد جوابمو بده
وقتی بچه بودم و تبلت گرفتم و واقعا این بازی را دوست داشتم، اما یک چیز در تبلت من دوربین سلفی نبود. به یاد دارم که او سوالات شخصی در مورد سن، آدرس و شماره تلفن پرسید. وقتی بزرگ شدم ناگهان شنیدم که دوستم در این مورد صحبت می کند، از او پرسیدم. او همه چیز را به من گفت. من کمی ترسیده بودم. (کارهایی که اگر در حال بازی کردن هستید باید انجام دهید)1. مکان را خاموش کنید 2. دوربین جلو و عقب خود را پنهان کنید به کودکان اجازه ندهید بازی کنند 4. در حالت کودک نباشید آگاه و ایمن باشید
مردی در چشمانش است. و برای کودکان مناسب نیست. این فقط به بچه ها یاد می دهد که به گربه مشت بزنند. و وقتی قابلیت چت روی آن بود نام شما را پرسید. و آنها به دنبال شماره کارت شما می آیند. به جای آن Brawl stars را دانلود کنید. _.
هیچ چیز به جز پرنده و آن شکلات وجود ندارد و شما بن دانشمند بازنشسته را برای دادن شکلات گرفتید! . خیلی بازی بی فایده در دنیا متنفرم.😐😡😶😶😶
چرا دروغ میگین من تاساعت ۳شب بیدار بودم ولی هیچ کار نمیکرد پس دروغ نگین که هکر داره
به جان خودم دستامو رو دوربین گزاشتم اتفاقی نیافتاد واسه چی دروغ میگین اینستا هم نیست بگیم میخاید فالور جمع کنید اه اه
سلام من ودوستم اینبازی رو نصب کردیم عالی وهیچ هکری نسخه جدید نداره
این یک برنامه ترسناک است. وقتی می گویم "دوستان این یک برنامه است" سپس او می گوید "آنش این یک بازی است" و انش نام من است و این یک برنامه بازی نیست. Isliye mene iss app ko 2 star diye
این بازی،رو هیچ وقت نصب نکنید چون در چشمانش هکر است بی پدر و مادر
Talking Angela Entretenimento txeq