Post by miefwafinenpros on Feb 21, 2022 9:36:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju kalliskive häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Pole tähtis, kui targalt sa mängid, pole vahet, kas veedad 10 tundi päevas. Kui tahad olla konkurentsivõimeline, pead kulutama 500 eurot kuus. See on kindlasti kõige rohkem tasuv mäng, mida ma kunagi mänginud olen. Isegi üritused on võidu eest tasulised. Kas hea kulutaja suudab terve rahva ise hävitada? Kas see meeldiks teile? Üks üksik inimene võib hävitada 100 teist, kui ta piisavalt kulutab. Nulloskuste mäng. $$$ võidud
Keeruline mäng!!! Sularaha on kuningas
Mäng ei tööta wifi kaudu. See algas oktoobris ja nad ei ole veel oma probleeme lahendanud.
Mäng iseenesest on päris hea. Kuid see on ebastabiilne ja sageli ei laadita või esineb tõrkeid, mida saab parandada ainult telefoni taaskäivitamisel.
Kiva
Mängu võitmine on tasuline. Naeruväärne, et peate ootama minuteid, kuni väed välja saata zombisid ründama. Kustutage see, on palju paremaid mänge kui see aja raiskamine.
Palju lõbusat graafikat, sama põhimäng nagu teistel sõjamängudel.
See on ok mäng, kuid asjadel 4 ja 4 on liiga palju piiranguid ja võimsuse kasv on aeglane 🐌. Kui ei kuluta oma automärki või muud moodi.
Age of Z Origins:Tower Defense אסטרטגיה alc
Ehitamise ja mängustiil on väga sarnane teiste seda tüüpi mängudega, kuid millegipärast mulle see tegelikult väga meeldib, sellel on zombid, minimängurežiimid, ajastatud rünnakud tugevamate vastaste mahavõtmiseks ja erinevalt enamikust teistest mängudest tundub see palju inimesed on palju sõbralikumad ja mitte liiga paljud inimesed ei võta mängu isiklikult, nagu ma olen näinud paljude teistega. Olen liikunud mõistliku tempoga korralikult kaugele ja pole veel midagi kulutanud. Naudin sellesse sisselogimist.
Pärast viimast värskendust mäng ei tööta, lihtsalt sisselogimisekraan, probleem, mida paljud mängijad on näinud!!!!!
Hea mäng ei pea tegelikult maksma, kui teil on kannatlikkust
oli päris ok, kui ma õigesti mäletan, aga olen proovinud värskendada kolm päeva ja edutult, mäng ise ütleb, et 0,01 protsenti konkurentsist, kuid siin mängides ütleb, et 50% valmis ja see on teine värskendamise voor, võib-olla haige desinstallige ja installige uuesti, aga ohhhg, see pole nii, et inimesed testivad teie mänge päris mobiilseadmetes, mitte arvutites ja siis näete, miks inimesed on ärritunud
Armastan seda.. Ma just arvasin video lisamisest, et seal oli 1st person action
Hakkasin seda mängu alles mängima ja pean ütlema, et see on väga nauditav. Uutel mängijatel on sellest lihtne aru saada, lisaks on palju asju, mis aitavad teil edasi mängida ja rohkemat loota. See on nõme, et asjade kogumine võtab palju aega, kuid tasemel edenemine on lihtne ja meelelahutuslik, lisaks on mul oma väike patsient hoolitseda 😁 parim võrgumäng, mida olen mänginud alates coc.
Väljakutsuv, kaua aega uuendada, kui just raha ei kuluta, kuid mängida on lõbus.
Hea mäng ja suurepärane graafiline ekraan, kuid miks mängu laadimine mõne päeva pärast peatub?
Päris soliidne, nagu iga ehitaja/tegelaste edenemine/lihtne kogemus, millel on veidi käes hoidmist. Pole üldse nii hull. Nautige
See ei laadi mängu. Nagu pöörlev surmaratas.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie eikn
Mulle meeldib, et ma tegelikult ei mängi mänge, kuid see on aktsepteerimine ja lisaks on see parem, kui ma arvasin, et see saab olema.
Äge mäng. See on tõesti lõbus ja mängus on palju tegevusi. Vajadusel on pakkide ostmine odav, mis on lahe. Aitäh sellise imelise mängu tegemise eest😊 Soovitan lühendada ehitus- ja uurimisaega ning lühendada kogunemisaega, nii ei hakka mängijatel mängust igav. Mängijad peavad ootama tunde, et minna lihtsalt versiooniuuendusele ja uurima ning neil pole midagi muud teha ja see on see, et mõned inimesed lõpetavad mängimise, sest see muutub keerulisemaks. Komandöri nimi - QueenLeo World #24
Mänginud veidi üle aasta. Kui ma mõtlen sellele kulutatud rahasummale ja tasemele, millel ma olen. See on täiesti naeruväärne. Kui teile meeldib kulutada palju raha, on see mäng teie jaoks. Parem on maksta 50–60 dollarit arvutipõhise RPG-mängu eest, millel on 100-kordne kogemus ja mängulisus. ma olen väljas
Uuel värskenduskuupäeval on minu kaamera kohas tagasinupp. Andsin Google piksli. Mul pole tagasi nuppu ja vasakule pühkimine viib mängu lihtsalt välja.
Mulle meeldib.. oleks parem, kui ooteajad poleks nii pikad
Sarnaselt paljudele sarnastele mängudele ei toimu reklaamreklaamide mängimist kunagi, kuid see on vähemalt lähemal. Seal on tornikaitse minimäng, mis on lõbus, kui see žanr teile meeldib. Üldiselt on mäng lõbus, kuid 10. tasemele jõudes aeglustuvad asjad tõesti. Põhimõtteliselt tasub asju kiirendada (ja seega võita) ning konkureerite liitudega, kes *tõesti* teavad, mida nad teevad. Juhised puuduvad ja üksikasjalikku abi on Internetist väga raske leida.
Mäng on vaimsel tasandil meelelahutuslik ja lahingumänguna ok
Reklaamidega pole midagi seotud. Võltsreklaam. See on korduva mängutsükliga linnaehitaja. Iga selle tsükli iteratsioon võtab üha rohkem reaalajas. Peamine eesmärk - sundida teid kulutama raha, et kiirendada. Ainus positiivne on "tornikaitse" minimäng (selle eest 2 tärni). Kuid seda piirab linna tase ja te ei saa seal niipea edasi liikuda.
Age of Z Origins:Tower Defense Strateji Oyunları qlwh
Mis kurat selles mängus toimub, mind on rünnatud 10 või 11 korda, kõik mu ressursid ja väed on kadunud, mul pole enam midagi. Mulle meeldib see mäng, aga mitte nii. Olen selles mängus praegu ainult sõprade jaoks.
Nii et minu kogemus oli okei, mitte kõige suurem. Nii et siin on probleem, mille ma leidsin. Kui keegi osaleb rallil ja on juht ja siis keegi liitub, peaks teisel, mitte ainult juhil, olema võimalus rallist loobuda, kuna see võib olla viga. Ja ralli liider oleks võinud mängust lahkuda ega teadnud, et ta kogub tugevat mängijat. Ja selle tõttu kaotasin palju bp punkte, mille nimel viimase 4 päeva jooksul kõvasti tööd tegin.
Suurepärane mäng. Alguses väga segane, raske on meeles pidada, mida iga hoone teeb, ma ei mäleta kunagi.
Ainus halb asi selles mängus, et (Ehitamine) võtab väga kaua aega
Hea mäng, mulle meeldib väga kaitsemäng.
Suurepärane asjaajamiseks ja uute inimestega kohtumiseks
Ainus põhjus, miks ma 5 tärni ei teinud, on see, et ma isiklikult tunnen, et tuleks veidi rohkem selgitada, kuidas teatud asju kasutada ja milleks neid kasutatakse ja milleks neid kasutatakse... Näide oleks nagu need fragmendid. .Ma saan aru, et kasutate neid oma ohvitseride jaoks, kuid ma ei saa aru, millal ja millistel neid kasutada.... MUUD SIIN SEE vinge mäng......
Viimasel ajal täiesti pettunud. Olen kulutaja. Kulutan palju rohkem kui enamik ja mul on linnad mitmes maailmas. 1 peaaegu max maailmas 303. Titaanide lisamine oli halb samm. Auhindade aegumine, mis muutis mittekulutajatel võistlemise veelgi raskemaks, oli väga naeruväärne. Ja viimased uuendused on muutnud mängu Androidi kasutajatele peaaegu mängimatuks. Ma ei soovita seda mängu enam uutele mängijatele. Pidin ähvardusi tegema, et saada Camel lahendama suure probleemi, mis läks mulle maksma mitu 100 dollarit.
See on hea mäng, mille eest ei pea maksma, lihtsalt mängi mängu ja liitu hea aktiivse liiduga ning sinuga peaks kõik korras olema
Tornikaitse on vaid osa sellest, kui otsite ainult tornikaitset, siis seda ei saa. Sellel on kõrvalsündmusi, nagu drag-racing, zombie ülestõus, doom areenid jne. Kuid see mäng on üks neist "kindluse" mängudest, olge valmis paljudeks rünnakuteks ja poliitikaks. Nii et kui see on see, mida otsite, siis hankige see. Kahelt tärnilt alandatud, sest võidu eest tasub kindlasti maksta, JA klienditeenindus on KOHUTAV! Ma ei ole saanud mobiilsideandmetega ühendust üle 2 nädala.
Kui jääte alustamisega paar nädalat hiljaks; see oleks alati nii ja sa ei saaks kuidagi mängu nautida. Pärast peaaegu aasta raiskamist võin need kirjutada. Lihtsad sõnad: ärge alustage neid mänge, selle asemel, et nautida, oleks stressi tekitav
Nautige seda siiani. Ülemised tasemed soodustavad PvP-d, nii et see pole lihtsalt ellujäämismäng protsessori vastu. Ei ole mõeldud nõrganärvilistele, kui teid segatakse, nii et kui teile meeldib pvp, teil on paks nahk ja oskate oma vastaseid nende taktika eest hinnata, on mäng lõbus. Kui olete lumehelbe gamma, kes nutab, kui mõni teine mängija teid keset ööd tabab, võttes miljoneid ressursse, siis peaksite eemale hoidma.
Mäng on pingeline. (Kulutate palju raha, see on kaasavõetav number üks). Rohkem kui ükski teine mäng isegi konsoolis, et lihtsalt konkurentsis püsida. Lugege arvustusi, need pole valed. Mul on mäng endiselt okei, kuid kui te pole kõige tugevamate liitude hulkur, teie liit hävitatakse ja halastust ei anta. See on ülim põhjus, miks sa mängid seda mängu, mida ma tean, sest ma olen sellel hetkel. Kuid see oli mõeldud raha jaoks, mitte mängimiseks.
Annelids: Online battle Laga tnvm
Kui olete selle mängu toimimise selgeks saanud, on see lihtne, kuid selleks PEATE LIITUMINE LIIDUGA, et õppida mängu peenemaid aspekte. Sealt me tõesti hakkame õppima. Kahju, et paljud mängumajad ei paku üksikasjalikke juhiseid, oi, aga nad pakuvad, ostad mängu, installid, enam ei maksa kunagi, kurb, et mängumajad liiguvad tänapäeval sellest kaugele... 😣😔 ☹️
Oli ülemise sahtli mäng. Mäng läks tööle, kuid käputäis 35. taseme linnu hävitavad kõik. See mäng on nüüd väsitav ja kehv. Kaamel ei tee sellega midagi. Kulutasin terve varanduse, kuid olen endiselt alles 28. tasemel. Nüüd olen liikunud teise mängu juurde. Nautige seda paar kuud, siis muutub see vähem nauditavaks. Lihtsamalt öeldes kulub naudingutegur ära. Nüüd mängin alternatiivset mängu.
Sõltlane! Üle tunni ei saa käest panna. Tower Defense käivitati hiljuti. See võimaldab pidevalt tegutseda. Minu arvates on see üsna keeruline, kuid samas rahuldust pakkuv. Sooviksin näha zombide/koletiste tüüpide kirjeldusi. Muidu on seletamatu pikkusega kaart ilma relvasüsteemide seadistamise punktideta. Kokkuvõttes naudin seda väga!
Väga meeldis tornikaitse aspekt. Täiesti VIHKAS selle mängu linnajuhtimise aspekti. See osa mängust lihtsalt tappis kogu mu lõbu ja huvi mängu jätkamise vastu.
See algas suurepärase mänguna. Mängimine on tasuline. Nad jätkavad ohvitseride fragmentide ja varustuse närvimist, nii et peate ostma 1000 dollari eest nende pakke, et saada vajalikke uuendusi. Olge siiski ettevaatlik, kuna Camel on süüdistanud mängijaid, kes on kullale, versiooniuuendustele ja ressurssidele palju raha investeerinud, lepingu rikkumises. Seejärel võtavad nad ilma tõendeid esitamata kulla, ressursid ja madalama kvaliteediga hooned, sest teistele mängijatele ei meeldi, kui kiiresti mõned on kasvanud. HALB! 👎